Reading Room Respite

Planning permission has been turned down to convert the Reading Room to a private residence. In a very robust refusal the main reasons were the lack of provision of any mitigation for the loss of a local amenity, inappropriate and unsightly development, and insufficient light within the property.

Await further developments on the future of this local amenity.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s